Sneltoetsen

E-mail naar ons.
Klik op onderstaand icoontje.
Download de Nieuwsbrief hier:
De cartoon van de dag:Oog voor alle senioren. Oog voor elkaar.

Verkiezingen Provinciale Staten


Binnenkort kiezen we weer onze volksvertegenwoordigers voor de Provinciale Staten (en de Waterschappen en de 1ste kamer).
Dus na de verkiezingen gaan er ook weer nieuwe leden van de Provinciale Staten voor u aan het werk in onze provincie. Om samen met u eens kennis te maken met enkele personen die op de kieslijsten staan, organiseren wij als Senioren Belangen Losser weer een verkiezingsavond. Dit hebben wij vorig jaar ook voor de gemeenteraadsverkiezingen gedaan en daar zijn veel positieve reacties op gekomen.
Voor deze verkiezingsavond zijn we op maandag 28 januari van 19:00 tot 21:00 uur in de raadzaal van 't Lossers Hoes. U hoort dan wat de partijen in hun verkiezingsprogramma hebben staan en wat dat voor u kan gaan betekenen. We hopen een brede informatie- en discussieavond te organiseren. Diverse partijen hebben al deelname toegezegd. We rekenen op een goede opkomst, iedereen is welkom.


Locatie: Raadhuisplein 1, Losser.
Raadzaal gemeentehuis/kultuurhuis "t Lossers Hoes"Voor meer informatie zie ook het verkiezingsprogramma van Overijssel, uitgevoerd door RTV Oost.


Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op: 14 januari 2019.

Links naar .........


Hallo Losser


NU.nl


T.C. Tubantia


Webfeud


Buienradar


Het weer in Losser.


In de buurt