Sneltoetsen

Download de Nieuwsbrief hier:

De cartoon van de dag:

Oog voor alle senioren. Oog voor elkaar.

Beste mensen,

De maand januari nadert al weer zijn eind. Blue Monday of depri-maandag, dit jaar op 20 januari, hebben we gelukkig goed doorstaan. Alle nieuwjaarsrecepties zijn weer afgelopen en de goede voornemens kunnen weer voor een jaartje opgeborgen in de kast.

Wij zijn dit jaar goed begonnen met de traditionele Nieuwjaarsbingo en zang van een smartlappenkoor. Volgende keer zullen we wel beter navragen wie er van het koor daadwerkelijk komt, want blijkbaar had iedereen vrij toen het optreden voor ons werd uitgevoerd. Er waren bijna 50 koorleden, samen met u toch een behoorlijke zaal vol!

Nu de subsidies flink teruglopen en we de prijs hebben moeten verhogen, zien we dat veel leden overstappen naar de SBL (€20,- per jaar). De afdracht naar de KBO (Overijssel en landelijk) is voor velen toch een stap te ver. We zullen dit signaal zeker ook afgeven bij de provinciale afdeling en de koepelorganisatie van de KBO.

Als SBL blijven we dezelfde inzet houden en doen we die activiteiten, die passen in ons jaarplan. Let u echter wel goed op onze nieuwsbrief, want daarin staan de details (soms een wijziging) en de nieuwste activiteiten.

We starten ook weer een computercursus, voor beginners en gevorderden, dus meldt u aan!

Gedurende dit jaar hopen we ook een bezoek te brengen aan een overheidsinstantie (bv. de Eerste Kamer of het Waterschap), dus houdt de nieuwsbrief goed in de gaten, zodat u zich tijdig kunt opgeven.

Ik wens u alvast veel voorpret in de opmaat naar de carnaval en zet u alvast de datum van zondag 16 februari, het seniorencarnaval, in uw agenda.

Hartelijke groet,

Alaaf !@

Gerda ter Denge

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op: maandag 27 januari 2020.

Links naar .........

Hallo Losser